4 manieren om reclame te maken voor jouw bedrijf

Met je bedrijf wil je graag meer klanten krijgen en om meer klanten te krijgen is het belangrijk om meer op te vallen. Daarvoor is het dus belangrijk om reclame te maken. Maar wat is de beste manier van reclame maken voor jouw bedrijf? Wij zetten hieronder verschillende manieren op een rij die wellicht voor jouw bedrijf kunnen werken! 

Maak gebruik van content marketing

Content marketing is een vorm die online steeds meer wordt toegepast. Het is een manier om unieke content te creëren die op andere websites en platformen overgenomen kunnen worden. Veelal wordt dergelijke content ook nog gratis overgenomen, mits het uniek en vermakelijk genoeg is. Op die manier kun je zelfs gratis reclame voor jouw bedrijf creëren. Lees hier meer tips over content marketing in dit Engels geschreven artikel

Adverteren op social media

Gebruik maken van social media is iets wat vrijwel ieder bedrijf doet. Dat is slim, want het aanmaken van accounts en het posten van berichten kost niks. Maar daarnaast kun je sneller groeien en naamsbekendheid krijgen wanneer je gaat adverteren op social media. Dit is vaak ook nog goedkoper dan het adverteren op traditionele media, zoals televisie. Dat terwijl je op social media juist heel erg gericht reclame kunt maken voor bepaalde doelgroepen. 

In de lokale kranten

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van wat traditionele media, zoals het gebruik van kranten. Dit omdat er al veel bedrijven zijn die allemaal voor online media kanalen kiezen en de traditionele kanalen dan soms juist worden vergeten. Bovendien kan het kostentechnisch soms ook best interessant zijn en kun je met een bepaalde krant heel gericht op een bepaalde regio richten. Kijk wel goed naar de mogelijkheden. 

Gebruik maken van gevelreclame

Een andere manier voor het maken van offline reclame is het gebruik van gevelreclame. Dit kun je toepassen bij je eigen bedrijfspand. Helemaal wanneer deze aan een drukke weg is gelegen of op een andere plek waar er veel mensen langskomen. Mensen komen hier op deze manier direct mee in aanmerking en bovendien kan het er ook nog mooi uitzien voor het bedrijfspand zelf! Gevelreclame is ook relatief goedkoop, omdat je het een hele lange tijd kan laten staan.