Goedkoop een grote hoeveelheid aanstekers bestellen voor je onderneming?

Ben je op zoek naar kleine geschenkjes om jouw bedrijf te laten opvallen? Denk dan eens aan een aansteker met de naam of het logo van jouw bedrijf erop gedrukt. Je maakt je relaties blij met een handige en leuke gadget.

Groot bereik met aansteker met logo

Laat je bedrijf opvallen door aanstekers met een leuke opdruk. Je kunt kiezen om je naam op de aansteker te laten drukken of misschien vind je het leuker om het logo van jouw bedrijf te gebruiken. Het kan beiden. Een bedrukte aansteker is een van de meest populaire weggevertjes op beurzen en andere evenementen. Er is voldoende ruimte op de aanstekers om je logo of je naam goed uit te laten komen. Er is voldoende ruimte op de aansteker voor een leuke tekst! Op die manier kun je je boodschap goed overbrengen. 

Aanstekers gaan van hand tot hand

Als je een aansteker gebruikt om je bereik groter te maken als reclameartikel, dan ben je slim. Een aansteker gaat van hand tot hand. Je weet zeker dat jouw aanstekers met opdruk onder meer dan één paar ogen zullen komen. Het is dus zeer slim om deze gadget weg te geven op evenementen of op een beurs. Ze zijn natuurlijk niet voor niets het meest gekozen relatiegeschenk. Lees hier ook nog meer tips voor allerlei verschillende reclameartikelen waar je voor kunt kiezen. 

Aanstekers worden veel gebruikt en het is altijd handig om er eentje bij de hand te hebben daardoor is een aansteker een gewild promotiemiddel. Je kunt nu iedere relatie blij maken met een gepersonaliseerde aansteker. Een leuk idee is het om iemand extra in het zonnetje te zetten door de aansteker te laten bedrukken met een mooie foto. Het is een uniek relatiegeschenk. Je kunt jouw aansteker zo persoonlijk en uniek maken als je zelf wilt. Geef online je wensen door en bestel hier direct jouw unieke relatiegeschenk!