Hoe financier je snel en gemakkelijk je bedrijfsplannen?

“Het begint met een idee”, zegt de Kamer van Koophandel. Maar het idee is inderdaad slechts het begin. Als je werk wilt maken van je goede bedrijfsplannen heb je al snel financiering nodig. Vroeger ging je daarvoor naar de bank voor een goed gesprek. De bank stelde een aantal extra eisen aan je ondernemingsplan, die je verwerkte, en je kreeg een mooie lening. Tegenwoordig zijn banken een stuk minder enthousiast over je ondernemingsplannen. Banken willen geen risico meer nemen en wijzen leningen dus af, tenzij je allerlei zekerheden kunt bieden. Sterker nog, volgens het Centraal Planbureau (CPB) krijgen Nederlandse MKB-bedrijven minder makkelijk een lening dan in welk andere Europese land dan ook. Ondernemers zoeken daarom via andere wegen naar financiering.

Gelukkig zijn er nieuwe platforms ontstaan die in het gat zijn gesprongen dat banken hebben laten vallen. Bedrijven zoals BridgeFund zijn ideaal voor MKB-ers en ondernemers met groeiambities. Zonder tussenkomst van een bank regel je zelf een kortlopende zakelijke lening zodat je de groei ambities die je met je onderneming hebt waar kunt maken.

Snel en eenvoudig een bedrijfslening aanvragen

Het aanvragen van een bedrijfslening doe je in slechts vijf minuten via het formulier op de website. Geef aan hoeveel je wilt lenen (tot maximaal € 250.000), wat je gewenste looptijd is (tot 18 maanden) en je krijgt meteen een berekening te zien. Je krijgt niet alleen de kosten (uitgesplitst per dag) te zien, maar met de ROI-calculator kun je ook snel bekijken hoe rendabel jouw voorgenomen investering is. Binnen 24 uur nadat je het aanvraagformulier hebt ingediend wordt je leningaanvraag beoordeeld.

Wanneer je aanvraag is goedgekeurd wordt het bedrag binnen drie werkdagen op je zakelijke rekening overgemaakt. En de aflossing en rente betaal je dagelijks via een automatische incasso. Je hebt er dus geen omkijken naar en kunt je volledig richten op de verdere groei van je bedrijf.

BridgeFund is de ideale oplossing voor de ondernemer die snel “kort geld” nodig heeft. Kijk op www.Bridgefund.nl voor meer informatie en vraag vandaag nog financiering aan. Niets staat jouw groei nog in de weg!

Meer informatie:
BridgeFund
Daniël Goedkoopstraat 32
1096BD Amsterdam
020 – 244 2500