Toto: de enige Nederlandse bookmaker

Wil je per se bij een Nederlandse bookmaker gokken op sport, dan kom je uit bij Toto. Dit is de enige bookmaker met een officiƫle binnenlandse goklicentie. Je vraagt je misschien af: maar er zijn toch veel meer online bookmakers actief op de Nederlandse markt? Klopt, maar dit zijn allemaal bookies met een buitenlandse licentie, en zij bevinden zich op de binnenlandse gokmarkt in het grijze gebied. Ze mogen geen reclame maken voor hun diensten, maar het is wel mogelijk hier te gokken. Met Toto zoek je het echter dichter bij huis. Wat is er te vinden bij deze gokaanbieder?

Toto is volledig Nederlandstalig

Je kent Toto wellicht al van de welbekende bonnetjes, welke je kunt laten invullen bij een wedkantoor of benzinestation. Deze gokaanbieder is echter ook online te vinden. Hier profiteer je van alle verwachte voordelen van een binnenlandse bookmaker: de klantenservice is Nederlands, de weddenschappen worden in het Nederlands aangeboden en ook de gebruikersvoorwaarden zijn in het Nederlands opgeschreven. Dit geeft je als speler veel gemak. Heb je vragen of ervaar je een probleem? Dan sta je direct in contact met een Nederlandse supportmedewerker. Wel zo veilig en bovendien erg vertrouwd.

Een bekende betaalmethode 

Misschien wel het grootste voordeel van Toto is de online betaalmethode die je hier kunt gebruiken, namelijk iDeal. iDeal is bij veel buitenlandse bookmakers niet, dan wel in een iets andere vorm te vinden. In eigen land is iDeal bekend, veilig en snel. De reputatie is goed, en het is heerlijk om gebruik te kunnen maken van deze mogelijkheid wanneer je online geld wilt overmaken vanaf je bankrekening naar je spelaccount. En hoe zit het dan met het aanbod van deze Nederlandse gokaanbieder? Die is qua sport goed te vergelijken met de grote buitenlandse bookmakers. Toto is verrassend compleet en het is een prima platform om te beginnen met, dan wel te blijven gokken op verschillende binnenlandse en buitenlandse sporten.